Cursus OKÉ
Vraag je jezelf af of je oké bent? Heb jij last van oordelen van anderen of oordelen over jezelf?
Het verminderen van zelfstigma, wat zijn jouw kwaliteiten, wie ben je echt?
BEN JIJ OKÉ MET JEZELF?

In de geheel nieuwe cursus OKÉ (Open Krachtig Echt) ga je samen met de medecursisten op zoek naar hoe oké jij bent met jezelf.
Thema’ s die aan bod komen zijn: (zelf)stigma, vertel ik het wel of vertel ik het niet, kwaliteiten en uitdagingen.
Deze cursus kan je meer helderheid en bewustwording brengen.

In totaal zijn het 4 bijeenkomsten van 2,5 uur, je krijgt voor deze cursus een werkboek en na afloop een certificaat uitgereikt. De cursus is kosteloos.

Deze cursus start op woensdag 24 mei 2023 van 10:00 uur tot 12:30 uur in het Talentcentrum, Linkensweg 1b in Oss. Er zijn nog enkele plekken vrij dus meld je aan!
Ook in Grave gaat de cursus van start, op vrijdag 26 mei van 10:00 uur tot 12:30 uur, vervolgens 3 vrijdagen dezelfde tijd en de laatste bijeenkomst is op dinsdag 13 juni van 13:30 uur tot 16:00 uur. Locatie Esterade, Estersveldlaan 41 in Grave.

Op andere locaties binnen ons werkgebied gaan wij deze cursus ook starten, data zijn nog niet bekend maar aanmelden kan zeker!

Voor meer informatie of aanmelden, stuur een mail naar info@doorenvoor.nl.

Reactie van een cursist:
“Oprecht oké met mezelf zijn is een proces waar ik aan mag blijven werken. Deze cursus heeft me weer wat stapjes laten zetten. Ik heb weer wat steentjes mogen leggen op het pad wat ik bewandel. Dankjewel daarvoor, Door & Voor😉”