Contact

Per post: Stichting Door en Voor, Sint Teunislaan 3, 5231 BS ‘s-Hertogenbosch
Per e-mail: info@doorenvoor.nl
Per telefoon: 073 6401752
Facebook: https://www.facebook.com/doorenvoor/

Routebeschrijving 

BEREIKBAARHEID MET DE AUTO (PARKEREN IS GRATIS)

Komend uit de richting Utrecht/Amsterdam:

Op de A2 neemt u de afslag ’Rosmalen (afslag 20). Sla linksaf naar de Bruistensingel. Sla na 350 meter rechtsaf naar de Harendonkweg.

Neem op de rotonde de 3e afslag naar Sint Teunislaan. U bevindt zich nu op de Sint Teunislaan. Door en Voor bevindt zich in het MEE-gebouw; dat is na de rotonde ongeveer na 100 meter links. Het gebouw ligt enigszins terug van de weg wordt omgeven door een groen hekwerk en is herkenbaar aan het oranje MEE- naambord.

Komend uit de richting Waalwijk:

Op de A59 neemt u de afslag Centrum/Maaspoort (afrit 47) richting Hedel/Maaspoort. Ga na 400 m rechtsaf op de Hambakenweg richting Hedel/Maaspoort. Ga na 1,2 km linksaf het Wielsem op. Ga na 0,5 km linksaf de Sint Teunislaan op. Ga op de rotonde rechtdoor en na ca 50 meter linksaf het parkeerterrein op van het winkelcentrum de “Rompert”.

Komend uit de richting Tilburg/Eindhoven:

Volg op de A2 de weg richting Waalwijk. Neem de afslag De Herven/Rosmalen (afrit 20). Bij de stoplichten linksaf. Vervolgens weg rechtdoor vervolgen en na de benzinepomp aan uw rechterhand bij de stoplichten rechtsaf. Neem bij de rotonde de 3e afslag.U bevindt zich nu op de Sint Teunislaan. Door en Voor bevindt zich in het MEE-gebouw; dat aan de linkerkant van de weg ligt, recht tegenover winkelcentrum de “Rompert” en BP benzinestation. Het MEE-gebouw ligt iets terug van de weg, net achter de bushalte, is omgeven door een groen hekwerk en herkenbaar aan het oranje MEE-naambord.

Komend uit de richting Nijmegen:

Op de A59 neemt u de afslag ’s-Hertogenbosch/Waalwijk/Utrecht. U komt nu op de A2. Vervolgens afslag De Herven / Rosmalen (afrit 20). Zie verder hierboven.

U kunt uw auto gratis parkeren op de parkeerplaats van het winkelcentrum tegenover het MEE-gebouw. Uw auto staat daar veilig, maar toch adviseren wij u geen waardevolle spullen in uw auto achter te laten. Parkeren op de parkeerplaats achter het MEE-gebouw is uitsluitend toegestaan voor personeel.

BEREIKBAARHEID MET OPENBAAR VERVOER

Vanaf het NS-station ’s-Hertogenbosch Centraal:

  •  NS-Zonetaxi
  •  Vanaf het Centraal Station ’s-Hertogenbosch is het MEE-gebouw per bus uitstekend bereikbaar. Er is een bushalte aanwezig voor het gebouw. Hier stoppen de lijnen 2a, 2b, 6a, 6b, 8a, 8b, 9a,9b,12a en 12b.
  • In de regel neemt de reistijd ca. 20 minuten in beslag vanaf het station.

Voor actuele vertrek- en aankomsttijden adviseren wij u 0900- 9292 (€ 0,70p.m.) of

9292.nl/ als informatiebron te raadplegen.

Stuur een email

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.