Vergroot teksten Normale tekstgrootte Verklein teksten
Stichting Door en Voor
Sint Teunislaan 3
5231 BS 's-Hertogenbosch
tel: 073 6401752
 
info@doorenvoor.nl
www.doorenvoor.nl
 
KvK: 17130591
disclaimer

Cursus Herstellen doe Je zelf

Herstellen is een proces,
Geen eindpunt of doel


Het eigen verhaal van de cursist is in deze cursus erg belangrijk. Deelnemers kunnen hierin veel voor elkaar betekenen. Door je eigen verheel te vertellen over hoe je probeert je eigen doelen te bereiken en met anderen te delen, geeft men elkaar ideeën en ondersteuning.

De cursus is een vorm van empowerment, een manier van werken en denken om de regie over je toekomst beter in handen te krijgen.

De bijeenkomsten gaan over: rehabilitatie en herstel, keuzes die je maakt en overweegt, wat je zelf doet of zou willen doen, welke steun je kunt krijgen, welke invloed je hebt.

Voor de bijeenkomsten gebruiken we het werkboek ”Herstellen Doe Je Zelf”. In eenvoudige maar duidelijke taal komen de verschillende onderwerpen aan de orde.
Een paar oefeningen kunnen je verder op weg helpen.

De cursus bestaat uit 12 bijeenkomsten.

Heb je belangstelling?
Je kunt je op de volgende manier inschrijven:

Stuur svp je naam, adres, geboortedatum en emailadres naar scholing@doorenvoor.nl. Vermeld er dan ook bij om welke cursus het gaat!

Als je jezelf hebt aangenmeld, ontvang je hiervan een bevestigingsbrief.
De cursussen gaan van start bij voldoende deelname; wij nemen contact op met jou zodra een cursus van start gaat.Voor meer informatie kun je bellen met Stichting Door en Voor: 073 6401752

Of mail naar info@doorenvoor.nl