Vergroot teksten Normale tekstgrootte Verklein teksten
Stichting Door en Voor
Sint Teunislaan 3
5231 BS 's-Hertogenbosch
tel: 073 6401752
 
info@doorenvoor.nl
www.doorenvoor.nl
 
KvK: 17130591
disclaimer

Zelf Regie Coaching in Helmond

Stichting Door en Voor is op 6 januari 2014 gestart met Zelf Regie Coaching Helmond. Vanuit dit project wordt extra ondersteuning geboden aan mensen met psychische, psychosociale en maatschappelijke problemen en hun familie, die meer willen participeren in de samenleving. Hulp- en dienstverlenende organisaties kunnen ondersteuning krijgen bij het inzetten van een herstelgerichte werkwijze en kennisvermeerdering van psychische problematiek. Het project wordt gefinancierd door de gemeente.

Ervaringsdeskundige medewerkers van Stichting Door en Voor bieden in Zelf Regie Coaching Helmond  tijdelijke ondersteuning aan inwoners van Helmond. Zij helpen bij het zoeken naar passende zorg en het verhelderen van vragen.

Dat doen ze vanuit de herstelvisie: mensen bepalen zélf hoe zij hun leven invullen, houden zelf de regie en werken vanuit hun eigen kracht. Ervaringsdeskundigen ondersteunen mensen vooral bij het opbouwen van sociale contacten en activiteiten. Stichting Door en Voor werkt samen met bestaande organisaties en aanvullend aan het bestaande hulp- en ondersteuningsaanbod.

Bereikbaarheid:

De Fonkel, Prins Karelstraat 131, 5701 VL Helmond
Tel: 06-33726706.

Daarnaast zijn ze te bereiken via: zrc-peel@doorenvoor.nl

Stichting Door en Voor: Leonie van Dongen: leonie@doorenvoor.nl