Databank

Doel van de Databank Ervaringsdeskundigen

De Databank is opgezet door en voor ervaringsdeskundigen uit de GGz om hun kennis, ervaring en vaardigheden aan te bieden aan cliëntenorganisaties, GGz-organisaties, opleidingsinstituten en andere organisaties.

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een inschrijfformulier per post of per mail. Na ontvangst hiervan op ons kantoor sta je ingeschreven in de Databank Ervaringsdeskundigen.

Zo ontstaat een overzicht van deskundigen voor de vele projecten, die er al zijn en voor nieuwe projecten van de diverse organisaties. Deze organisaties kunnen bij de Databank opgeven welke speciale kennis en/of ervaring zij zoeken. Deze vraag wordt daarna via ons kantoor online doorgezet naar de mensen, die staan ingeschreven bij de Databank. Je kunt dan zelf reageren op deze aanvraag.

Verdere afspraken zoals over locatie, vergoeding e.d. maak je zelf met de aanvrager. Databank is opgezet door en voor ervaringsdeskundigen uit de GGz om hun kennis, ervaring en vaardigheden aan te bieden aan cliëntenorganisaties, GGz-organisaties, opleidingsinstituten en andere organisaties.

Aanmelden

Helaas is het momenteel niet mogelijk om je aan te melden. Onze excuses hiervoor.

Puzzelstukjes 01

Aantallen

Medio 2019 staan er zo’n 275 ervaringsdeskundigen ingeschreven in de Databank.

Werving ervaringsdeskundigen

Vele ervaringsdeskundigen melden zich rechtstreeks aan bij de Stichting Door en Voor. Daarnaast worden er door collega-organisaties ook ervaringsdeskundigen naar de Databank verwezen. Ook dan vindt inschrijving plaats via Door en Voor.

De Databank is voortdurend op zoek naar nieuw talent. Ook jij kunt je ervaring en kennis in dienst stellen van anderen. Ook jij kunt je aanmelden bij de Databank Ervaringsdeskundigen van de Stichting Door en Voor.

Geïnteresseerd als ervaringsdeskundige? Dan kun je hiernaast klikken op de knop “Inschrijven”.

Beheer en privacy

De Databank Ervaringsdeskundigen wordt beheerd door één beheerder van de Stichting Door en Voor. De bescherming van de privacy van de ingeschrevenen voldoet volledig aan de wettelijke eisen van de algehele verordening gegevensbescherming (AVG).

Dit houdt in dat alleen de beheerder toegang heeft tot de persoonlijke gegevens.

Kortom je gegevens worden volledig vertrouwelijk behandeld.